IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически – 6 цвята, които ще са на мода

21 март 2024 08 30

Опитайте тези боядисвания за новия сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Някой друг получава ли внезапно желание да смени цвета на косата си, когато настъпи нов сезон? Въпреки че не е задължително да смените целия си гардероб и да промените рязко визията си за пролетните и летните месеци, има какво да се каже за придобиването на свежа прическа и нов цвят, за да стартирате новия сезон, чувствайки се като най-добрата версия на себе си. Да не говорим за факта, че всички искаме да сме сигурни, че косата ни изглежда добре, когато времето стане малко по-топло и започнем да излизаме все по-често от вкъщи. 

Истината е, че желанието ни за промяна може бързо да се изпари, когато видим колко много предложения ни очакват в социалните мрежи. Колкото и да искаме нещо ново, изборът измежду безкрайните опции понякога може да ни демотивира и да ни накара да си останем в същата зона на комфорт, колкото и да не ни се иска вътрешно. Затова ние идваме на помощ с няколко конкретни цвята за коса, които да опитате в следващите седмици. 

По-долу споделяме какви ще бъдат модерните боядисвания през пролетта, давайки ви избор за следващия ви час при фризьора. Ако и вие се чувствате леко блокирани откъм идеи, дошли сте на правилното място. 

Най-добрите цветове за пролет 2024

Жива блондинка

На първо място е вероятно една от най-удобните за носене тенденции с ниска поддръжка. Кажете здравей на „живата блондинка“. През тази година постепенно ще се отказваме от манията, която се създаде около Барби и всичко свързано с популярната кукла. Вместо това ще заложим на по-познати и класически нюанси с по-тъмни корени, осигуряващи опция за ниска поддръжка за хората, които искат да удължат времето между посещенията си в салона. Това е идеален избор за всеки, който не иска да боядисва корените си на всеки няколко седмици, но все пак иска да добави лекота и измерение към кичурите. 

Луксозна брюнетка

Искате нещо малко по-тъмно? Експертите препоръчват „луксозна брюнетка“. Както обясняват те, 2024 година ще се фокусира изцяло върху тихия лукс, включително скъпо изглеждащи нюанси на кафявото. Тук става въпрос за елегантен, висок клас, наситен цвят. За да постигнете този външен вид, трябва да изберете естествено изглеждащ нюанс с блясък и лъскаво покритие. 

Балеаж

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

2024 година бележи бляскавото завръщане на тенденцията за балеаж. Предвижда се вълна от дами, които ще възприемат безпроблемната естествена атмосфера и ще изберат бои за коса с ниска поддръжка. Подобно на „живата блондинка“, балеажът е страхотен, ако обичате да си правите почивка между посещенията в салона, но разликата е, че тази тенденция може да се адаптира, за да подхожда на всеки цвят на косата. 

Червени и медни нюанси

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Тук няма изненада, но медните и червените нюанси, които завладяха интернет през 2023 година са тук, за да останат и през следващите месеци. Тези прекрасни тонове ще продължат да бъдат на мода, носейки онази яростна и пламенна атмосфера, която всички жадуваме за новата година. Тъй като Дуа Липа и Емили Ратайковски вече дадоха шанс на тенденцията, не се съмняваме, че много други знаменитости ще последват примера им. 

Трикове за по-плътна коса – прическата, която да си направите

Идеи за нова прическа – 6 стила без топлина

Златен блясък

Тенденцията за златен блясък ще бъде сред водещите тази година. Това е супер фина и мека глазура, която се забелязва само на естествена светлина, за да имитира златист блясък, който виждаме по време на красив залез. Този цвят на косата улавя светлината и е идеален за пролетните и летните месеци, които очакваме с нетърпение. 

Прасковени тонове

Цветът на 2024 година е „прасковен мъх“, така че е съвсем логично подобни нюанси да бъдат навсякъде. Този цвят е мек и идеален за пролетта и лятото. Той вече си проправи път в света на модата, така че бъдете сигурни, че ще го видим и в света на красотата. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари