IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива новина: Камерън Диас стана майка за втори път

25 март 2024 14 50

Актрисата и Бенджи Мадън споделиха хубавото събитие в социалните мрежи

Щастлива новина: Камерън Диас стана майка за втори път

Радостно събитие се случи в семейството на Камерън Диас и Бенджи Мадън. Холивудската актриса обяви, че са станали родители за втори път. Двойката не запази това радостно събитие в тайна. За новото попълнение в семейството те споделиха в социалните си мрежи.

Камерън и Бенджи решиха да не показват снимки на новороденото. Двойката публикува рисунка с трогателни думи: „Малка птичка ми прошепна“.

„Щастливи и развълнувани сме да обявим раждането на нашия син кардинал Мадън. Той е невероятен и ние сме толкова щастливи, че е тук! От съображения за безопасност и поверителност няма да публикуваме никакви снимки, но той е наистина сладък“, написа Бенджи в социалните си мрежи.

51-годишната Диас и 45-годишният Мадън имат и дъщеря на име Радикс, която се роди през 2019 г. През 2021 г. актрисата заяви, че ще се концентрира върху семейството си, въпреки че след това участва в проект с Джейми Фокс. Сред филмите, в които участва Диас са „Маската“, „Ангелите на Чарли“, „Ваканцията“ и др.

В края на миналата година Диас разказа, че с Мадън имат отделни спални и според нея това е съвсем нормално. Все пак Камерън поясни, че този модел не се отнася за брака ѝ с 44-годишния Мадън. „Между другото, сега не смятам така, защото съпругът ми е толкова прекрасен. Това го казвах преди да се омъжа“, каза тя на Симс.

Мадън е водещият китарист и беквокалист на групата Good Charlotte. Той се ожени за Диас през 2015 г. – само 10 месеца след като двамата се запознаха. А това стана благодарение на Никол Ричи. Дъщерята на Лайънъл Ричи е омъжена за брата близнак на Бенджи – Джоел Мадън.
 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари