IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По мъжки: Принц Уилям заведе сияещия принц Джордж на мач на „Астън Вила“

12 април 2024 18 00

Вижте първата им публична поява баща-син след шоковата диагноза на Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Джордж беше заснет сияещ, докато гледаше мача на „Астън Вила“ срещу „Лил“ в компанията на баща си Уилям. Кралската двойка викаше за своя отбор на първата си семейна поява след разкритието, че принцесата на Уелс се бори с рак.

Това е първата публична поява на бащата и сина след шоковата диагноза на Кейт Мидълтън. Принц Уилям беше забелязан да се наслаждава на общуването със своя първи наследник в мача от Лигата на конференциите.

Принцът на Уелс беше видян да аплодира на трибуните на „Вила Парк“ с най-голямото си дете, което носеше шал в бордо на „Астън Вила“, показвайки че е голям привърженик на тима.

В момента семейството е отседнало в Anmer Hall в Норфолк със своите роднини по време на великденските училищни ваканции, докато Кейт се подлага на превантивна химиотерапия за неоповестена публично форма на рак, обявена миналия месец.

В сряда принц Уилям се появи в социалните медии за първи път след новината за диагнозата рак на съпругата му, отдавайки почит на нападателката на националния отбор на Англия и „Вила“, Рейчъл Дейли, след като тя обяви, че се оттегля от женския национален футбол.

Уилям също е запален фен на „Вила“ от години и явно тази негова страст се е предала и на по-големия му син, който е престолонаследник на трона след баща си.

През последните седмици кралското семейство не се появяваше на обществени места, тъй като принцесата на Уелс има нужда да отдели време за себе си и да се фокусира върху здравето си, за да спре развитието на онкологичната болест.

Очаква се принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи да се завърнат на 17 април в частното си училище в Бъркшър.

Съобщава се, че 69-годишната Карол Мидълтън също подкрепяла дъщеря си по време на нейното възстановяване в дома ѝ в Уиндзор, като принцесата се е оттеглила от кралски задължения, докато не получи разрешение да се върне от медицинския си екип.

Принц Уилям също не беше виждан публично от обявяването на диагнозата  на съпругата му, но се очаква той да възобнови обществените си задължения, след като децата му се върнат на училище след ваканцията.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари