IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-стабилните връзки и бракове в Холивуд

28 септември 2010 09 10

Противно на мнението, в Холивуд наистина има стабилни връзки между звезди

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

След галерията за „Несполучливи връзки в Холивуд", решихме да ви покажем и хубавата страна на нещата.

Рядко, но все пак се срещат звезди, чиито връзки са стабилни и продължават да се обичат дори след повече от десет години брак или съвместен живот. Създали са прекрасни семейства и се наслаждават на това да бъдат заедно.

Но все пак това е Холивуд и повечето двойки са факт благодарение на усилията на продуцентите да съберат дадени звезди, но пък понякога се получават доста успешни съюзи.

Но независимо дали са на червения килим или са издебнати от папараци, тези двойки са давани за пример по отношение на любовния си живот.

Така продължаваме да вярваме, че любовта съществува.

Например Джони Деп сподели преди време, че се е влюбил във Ванеса Паради...като я видял в гръб. Дали тези неща се случват и в реалния живот?

Оставяме вие да прецените и ще се радваме, ако се сетите за още примери, за да се убедим, че Холивуд не е само скандали и раздели.

 

КоментариКоментари

neshtotakova ( преди 13 години )
Явно истински добрите актьори не са добри само на снимачната площадка, а наистина са просто добри навсякъде :):):):):):)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар