IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – пастелните нокти са тенденцията на сезона

14 април 2024 16 30

Ето няколко предложения, които да опитате още сега

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Пролетта е тук и с нея идват едни от най-добрите цветове за нокти за годината. Този сезон млечните пастелни нюанси заемат централно място, заменяйки класическите пастели с по-кремообразни и по-приглушени версии. Очаквайте да видите по-светли нюанси от нормалното, включително маслено бебешкорозово, перлено светлолавандулово и студено ментовозелено. 

Нещо повече, вълнуващите дизайни на ноктите също са на разположение, включвайки градиентни върхове, абстрактни френски стилове и мечтателни акценти, добавящи обрат към обичайния маникюр. По-долу сме изложили няколко от нашите любими пастелни идеи за нокти за тази пролет.

Пастелни нокти за пролетта

Пастелен хром

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Кажете ни, има ли нещо по-добро от пастелни хромирани нокти? Ние смятаме, че не. Тази зашеметяваща идея за маникюр смесва две любими неща в едно, създавайки прекрасни нюанси, които блестят на светлината.

Бебешкосиньо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Ако питате нас, небесносиньото е един от най-красивите цветове в спектъра. Той е изящен, шик и с вкус, като се съчетава идеално с повечето други нюанси. Плюс това, този красив дизайн е перфектната комбинация от естетичен и приключенски маникюр.

Ментовозелено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Ярко, весело и напълно подценявано, ментовозеленото е нюанс, който можем да гледаме цял ден. Докато ноктите в цвят лайм заемаха централно място миналата година, сега всичко е свързано с по-приглушени нюанси, които не са толкова искрящи.

Пастелна дъга

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Променете изцяло визията си към по-добро с този пастелен градиентен стил. Въпреки че градиентът може да е труден за забелязване отдалеч, той ще послужи като изненадващ детайл, който ви печели безкрайни комплименти. Плюс това, нюансите на дъгата добавят перфектния щрих към всяко облекло.

Идеи за нов маникюр – 6 цвята, които ще искате отново и отново

Идеи за нов маникюр – 5 дизайна в прасковен цвят

Микрофренският маникюр е перфектната пролетна тенденция за нокти

Лавандула с флорални акценти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Млечната лавандула е един от най-горещите нюанси на сезона и има защо. Той преодолява пространството между тъмните зимни цветове и ярките летни нюанси, което го прави супер универсален. Да не говорим, че флоралните акценти са идеални за пролетта.

Небесни нокти

Ако предпочитате по-неутрални, приглушени цветове, но искате нещо забавно за пролетта, изберете този облачен сив нюанс. Все още има фин син тон, но без да е прекалено ярък. Най-добрата част е, че този маникюр се съчетава добре с всяко облекло.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 седмици )