IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две деца от две различни жени – как Орландо Блум поддържа баланса

19 март 2024 11 00

Актьорът има дъщеря от Кейти Пери и син от бившата си съпруга Миранда Кер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Орландо Блум разкрива каква е тайната, с която поддържа баланса между двете си деца, които има от две различни жени. 

47-годишният актьор сподели как изглежда времето със сина и дъщеря му преди участието му в специалния епизод за сватбата на Прасето Пепа, който ще бъде разделен на три части и ще започне излъчването си на 25 март по Nickelodeon. 

„Семейното време за мен означава вечеря. Да седнете заедно около масата. Също така включва разходки или приключения. Игри, забавления. Връзка. Държане на ръце и прегръдки. И да казваш на хората, че ги обичаш“, казва Блум относно семейните моменти, които съставляват здравата връзка с децата му. 

Орландо е баща на 3-годишната Дейзи, която споделя с годеницата си Кейти Пери. Той също така има 13-годишен син Флин, който се ражда от брака му с Миранда Кер. Двамата бяха женени от 2010 до 2013 година, като в момента моделката е омъжена за Евън Шпигел, от когото вече има трима сина. Тя и съоснователят на Snapchat имат 4-годишен син Майлс и 6-годишен син Харт, а през февруари семейството им се увеличи с още едно момче, което носи името Пиер. 

Въпреки че Блум е доста активен в социалните мрежи и на светски събития, той все така е решен да държи децата си извън светлината на прожекторите колкото се може повече. Дейзи направи първия си публичен дебют през ноември миналата година, когато присъства на финалния концерт на майка си в Лас Вегас. Тогава Орландо бе забелязан да държи 3-годишната си дъщеря в ръцете си, докато двамата пееха песента Chained to the Rhythm. 

Преди да изпълни хита си от 2008 година, Пери използва времето, за да се обърне към момиченцето си и да каже „Дейзи! Обичам те страшно много... ти си моята най-добра приятелка, много се радвам, че си тук“. Детето обаче най-вероятно не е чуло нито една от тези думи, тъй като носеше големи слушалки, с които да се предпазва от силния шум по време на концерта. 

Кейти Пери и Орландо Блум са на романтична ваканция в Сен Тропе

Целувки и безупречен стил – Орландо Блум и Кейти Пери в Лондон

Гол до кръста: Орландо Блум боядисва стаята на дъщеря си

През 2022 година Пери сподели пред списание People как дъщеря ѝ е наследила еднакви части от нейния и от характера на Блум. „Дейзи е страхотна. Тя е комбинация от мен и баща ѝ, което я прави безстрашна, луда и голям чешит. Така че определено ще виждаме себе си в нея, когато расте“, казва изпълнителката. Тя допълва, че чувството да разкриваш света през очите на дете, е нещо несравнимо. 

„Когато я срещнах, най-накрая открих любовта, която съм търсила цял живот. Тя ме направи цяла, излекуваме и ми показа как да живея живота. Така че това шоу е за вътрешното дете на всеки от вас и за надеждата, че ако можем да видим света през очите на едно дете, ще бъдем свободни“, каза Пери от сцената в Лас Вегас. 

Кейти изненада феновете, когато обяви бременността си през 2020 година чрез видео към песента Never Worn White. Тя и Блум се обединиха с UNICEF, за да споделят за раждането на Дейзи месеци по-късно, споделяйки черно-бяла снимка, на която държат ръката на бебето си. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари