IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спомен за Матю Пери – Лорън Греъм разкрива последния си подарък от покойния актьор

10 април 2024 10 40

Двамата остават близки до края на живота на Пери

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лорън Греъм винаги ще носи Матю Пери в сърцето си.

Преди няколко дни актрисата от „Момичетата Гилмор“ организира сесия на въпроси и отговори с публиката по време на турнето за представяне на новата си книга Have I Told You This Already?. Говорейки с присъстващите в „Линкълн Тиатър“ във Вашингтон, тя разказа малко повече за приятелството си с покойния актьор от „Приятели“.

„Още ми е трудно да повярвам“, каза Греъм за смъртта на Пери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Екранният любимец, станал известен с ролята си на Чандлър Бинг в ситкома от 90-те, беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври миналата година. Смъртта му е настъпила вследствие на ефектите от кетамин, който е бил използван от Пери за справянето със зависимостите му към алкохола, наркотиците и опиатите. Според аутопсията, няма данни за самоубийство, а по-скоро става дума за инцидент. По това време Матю Пери бе на 54 години.

Греъм допълни, че тя и Пери никога не са били в романтични отношения, но той е бил постоянно присъствие в нейния живот. „Не си говорим една година, след което той се завръщаше в живота ми. Година преди да почине отново беше дошъл в ежедневието ми“, обясни тя, след което сподели какъв подарък е получила от Матю за последния си рожден ден преди смъртта му.

Според актрисата, Пери ѝ е изпратил комплект за пикълбол през март миналата година. Публиката веднага се засмя, а Греъм се усмихна топло при спомена за подаръка.

„Той беше голям почитател на тениса и пикълбола. Беше ми сложил картичка, която гласеше „Бъди по-възрастна“, добави Лорън и заяви, че смъртта на Пери е огромна загуба за целия свят.

Матю Пери бил трезвен 19 месеца преди смъртта си

Джулия Робъртс проговори за съкрушителната смърт на бившия си Матю Пери

Дженифър Анистън разговаряла с Матю Пери в деня на смъртта му

Тя сподели, че приятелят ѝ е бил на много добро място в живота преди смъртта си и е бил горд със себе си за нещата, които е постигнал. Едно от основните му постижения, с които не спирал да се хвали, било написването на автобиографията си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ и колко хора е успяла да докосне. „Това беше успех, който му донесе усещане за щастие, което не бях виждала по лицето му от много дълго време, така че този спомен ми е много мил“, казва Греъм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goss.ie (@goss.ie)

Относно трагичната и внезапна смърт на Пери, тя допълва, че все още е в шок и описва загубата като една от най-големите в живота си. Все пак смята, че хората трябва да са благодарни, че той е бил в живота им по един или друг начин и да се наслаждават на работата, която е оставил зад гърба си. По думите ѝ, книгата е значела много за Матю, а изминалата 2023 година е била една от най-щастливите в живота му.

„Никой не ме е карал да се смея толкова силно, колкото той. Просто ме разплакваше от смях. Имаше огромна радост и щастие, когато си около него и когато си му приятел“, казва Греъм.

Двамата актьори се срещат много преди да си партнират във филма Birds of America през 2008 година и остават близки приятели до смъртта на Пери. В книгата „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ актьорът включва снимка с Лорън, под която пише „Аз и красивата Лорън Греъм“.

В серия от въпроси и отговори за промотирането на сериала The Odd Couple Пери заяви, че Греъм е един от любимите му хора. „Имаме страхотна химия, когато работим заедно и е много забавно да си партнираш с близък приятел“, допълни тогава той.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари