IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

80-годишният Робърт де Ниро и Тифани Чен приличат на влюбени тийнейджъри

11 април 2024 17 40

Холивудският ветеран доказва, че любовта няма възраст

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта определено витае във въздуха за Робърт де Ниро и Тифани Чен. 80-годишният актьор и 45-годишната му приятелка бяха снимани да се държат за ръце във видимо приповдигнато настроение, когато пристигнаха на държавната вечеря, организирана от президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън в чест на японския премиер Фумио Кишида в сряда вечерта.

Двойката се беше издокарала в стилни дрехи за пищната вечеря, организирана във Вашингтон, окръг Колумбия.

Де Ниро изглеждаше елегантен в класически черен смокинг, докато Чен носеше дълга до земята бяла рокля без презрамки. Тя се беше наметнала и с бежов шал, украсен с черни кантове и допълнен с черни обувки и подходящ клъч.

Актьорът и приятелката му се усмихваха щастливо, докато преминаваха покрай фотографите. Двойката изглеждаше във фантастично настроение преди събитието – което беше прекарано в компанията на най-известните световни политици и бизнесмени като главния изпълнителен директор на Apple Тим Кук, администратора на НАСА Бил Нелсън и основателя на Amazon Джеф Безос.

Луксозната вечер на двойката идва само дни след като Де Ниро и Чен отпразнуваха първия рожден ден на своята дъщеря в събота. Звездата от „Кръстникът“ разкри, че той и Чен, с която са заедно от 2021 г., са посрещнали момиченце през май миналата година, след като запазиха бременността ѝ в тайна.

Робърт направи рядък коментар за бебето Джиа по време на февруарско интервю с People като я нарече „толкова очарователно бебе“. „Всички деца са очаровани от нея. Дори внуците ми“, добави той. „Тя е тяхна леля, а те са напът да станат тийнейджъри!“

Де Ниро се сдоби с Джиа, когато беше на 79 години, но има още шест други деца. Той приветства дъщеря Дрена (52) и син Рафаел (47) по време на първия си брак с актрисата Диана Абът. След това той посрещна близнаците Джулиан и Арън (28) от актрисата Туки Смит.

После той се сдоби и със син Елиът (26) и дъщеря Хелън Грейс (12) от бившата си съпруга Грейс Хайтауър. Двамата се разделиха през 2018 г., но се караха години наред за финанси, като звездата обвини Хайтауър, че харчи парите му несериозно.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари