IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей абортирала по време на театрална пиеса

26 март 2024 16 30

Актрисата си спомня за болката при опитите за бебе

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей говори за трудностите, пред които е трябвало да се изправи в живота си.

В ново интервю за Vanity Fair 41-годишната актриса говори за публикация в Instagram, която прави през 2019 година, когато обяви, че очаква второто си дете. Тогава тя сподели черно-бяла снимка на наедрялото си коремче, под която написа „Не е от филм... Шегата настрана, за всички, които преминават през безплодие и ада на зачеването, знайте, че това не е линеен процес и аз преминах през висоти и падения преди двете ми бременности. Изпращам ви много любов“

Когато бе помолена да разясни малко повече думите си, Хатауей заяви, че е изпитвала много болка, опитвайки се да забременее и затова не ѝ е било естествено да публикува щастлив пост, когато знае, че историята е много по-различна. По думите ѝ, в света има множество жени, които преминават през същите трудности като нея и затова е искала да им покаже, че не са сами и се е надявала така да им окаже подкрепа, дори от разстояние. 

Хатауей продължи и разкри, че е абортирала през 2015 година, докато играе в пиесата Grounded, която бе поставена на сцена цели шест седмици. 

„Първият път, когато нещата не проработиха за мен, бях в пиесата и трябваше да раждам на сцената всяка вечер. Беше ми много трудно да държа всичко в себе си, докато пред публиката се преструвах, че всичко е наред“, казва актрисата. Тя все пак казала на приятелите си истината, когато те я посещават една вечер зад кулисите. 

Именно затова, когато бременността все пак чука на вратата на Ан, тя е искала да разкаже за процесите преди щастливото събитие, когато животът ѝ не е бил изпълнен с толкова усмивки. Актрисата разкрива, че е изпитала желание да сподели историята си, защото знае, че така може да окаже подкрепа на своите сестри по съдба и да им покаже, че не трябва да се обвиняват, ако нещата не станат от първия път. 

„Много е трудно да искаш нещо толкова много и да се чудиш дали грешката не е в теб“, казва Хатауей. 

В крайна сметка звездата сбъдва мечтата си да бъде майка и сега отглежда синовете Джак и Джонатан, съответно на 4 и 8 години, заедно със съпруга си Адам Шулман. 

Безкрайна любов – Ан Хатауей и съпругът ѝ Адам Шулман с еднакви татуировки

Ан Хатауей: Казаха ми, че кариерата ми ще се срине

Ан Хатауей обърка и озадачи феновете с тоалета си

През ноември актрисата застана на дигиталната корица на списание NET-A-PORTER, където сподели малко повече за ежедневния си живот извън светлината на прожекторите. Говорейки за това, че държи семейството и работата си в две различни категории, тя заяви, че това е много важно за здравето ѝ. 

„Семейството ми има нужди и една от тези нужди е, че децата трябва да определят собствения си живот. Никога не ми е минавало през акъла да обединя кариерата и семейството си, освен чрез благодарност, че двете вървят толкова добре за мен. Но те са различни единици и ми служат по различен начин“, казва Ан.

Другаде в интервюто за Vanity Fair Хатауей говори за приятелството си с Кристофър Нолан и как той успява да спаси кариерата ѝ след онлайн тормоза, който изпитва. Въпреки че кариерата ѝ е в подем заради „Клетниците“ от 2012 година, актрисата казва, че е била обект на онлайн обиди, които превърнали средата ѝ на развитие в доста токсична. Тогава постепенно офертите към нея спират и тя се намира в застой, който е можело да сложи край на холивудската ѝ мечта.

„Тогава се появи ангелът Кристофър Нолан, който не се интересуваше от тези неща и ми даде една от най-красивите роли, които съм имала, в един от най-добрите филми, в които съм участвала“, казва тя за „Интерстелар“ от 2014 година. 

Това бе втори общ проект на Хатауей и Нолан, които работят заедно по „Черният рицар: Възраждане“ година по-рано. В „Интерстелар“ тя си партнира с Матю Макконъхи, а двамата играят астронавти, които се опитват да намерят нова обитаема планета, за да спасят населението на Земята, изправено пред глад и климатични промени. 

„Не знам дали знаеше, че ме подкрепя в този момент, но имаше този ефект. И кариерата ми не залезе по начина, по който щеше да стане, ако той не се беше появил“, казва Хатауей за Нолан. 

От Vanity Fair посочват, че Ан не обича да гледа назад към тези моменти от живота си. „Унижението е много тежко нещо, през което трябва да преминеш. Ключът е да не позволяваш да те сломи. Трябва да си силен, но може да е лесно да се откажеш, защото постоянно си повтаряш, че ако не се бориш, нещата ще станат по-лесни. Но ако не искаш да се бориш, не ставай актьор“, категорична е звездата.

„Ти си въжеиграч. Ти си смелчага. Искаш от хората да инвестират времето и парите си, вниманието и грижите си в теб. Така че трябва да им дадеш нещо, което си струва всички тези неща. И ако не жертваш нещо, какво всъщност предлагаш?“, пита Хатауей. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари