IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След бебето – булка: Ники Михайлов поиска ръката на Николета Лозанова

12 април 2024 20 28

Сексапилната брюнетка се изфука с красив годежен пръстен

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Около месец след раждането на първото им общо дете – дъщерята  Борислава (кръстена на дядо си по бащина линия), Николай Михайлов поиска ръката на дългогодишната си половинка Николета Лозанова.

Бившата плеймейтка се похвали с голям и доста бляскав диамантен годежен пръстен, изящно прилягащ на безименния пръст на лявата ѝ ръка. От публикацията в Instagram се вижда, че той е изработен от известна бижутерийна марка, любима на богатите и известните.

Сексапилната брюнетка е споделила един черно-бял и един цветен кадър на новото си, скъпоценно бижу, като на първия се вижда и част от най-голямото ѝ бижу – личицето и ръчичката на новороденото бебе на двойката.

Николета е тагнала и доскорошния вратар на ФК „Левски“ на снимката, а от емотиконите, с които той е коментирал поста става съвсем ясно, че майката на детето му скоро ще се готви да става булка за втори път.

Припомняме, че в миналото Лозанова беше омъжена за друг бивш футболист, а именно Валери Божинов, от когото има 12-годишна дъщеря Никол, за рождения ден на която пък гордата майка вдигна голям купон преди броени дни.

Любопитна подробност е, че плеймейтката Николета имаше връзка с Михайлов далеч преди да срещне Божинов, а след развода си с Валери, тя отново се събра с „любовта на живота си“, както неведнъж е описвала Николай. Въпреки това двамата бивши футболисти си останаха в близки приятелски отношения.

Причината да оставят сватбата за след появата на бебето вероятно се крие в това, че Николета имаше проблеми със забременяването, а след това изкара и трудна втора бременност, за която сама разкри в дълга публикация в социалната медия по повод появата на Борислава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари