IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Орландо Блум на вечерна среща на червения килим

16 април 2024 10 40

Двойката се появи на бляскаво събитие

Снимка: БГНЕС

Кейти Пери и Орландо Блум си направиха вечерна среща без децата по време на бляскаво събитие на червения килим. Двамата бяха на връчването на наградата Breakthrough Prize в Лос Анджелис.

Двойката се появи на сцената с бляскави координирани визии. 39-годишната Пери носеше елегантна черна рокля без презрамки с изваян корсаж и пола тип „камбанка“, съчетана с обувки с остър връх. Тя оформи дългата си коса на увита плитка и носеше малка метална чанта.

Нейният партньор, 47-годишната звезда от „Карибски пирати“, беше с класически черен смокинг и бяла риза с копчета. Двамата се държаха за ръце и тихо разговаряха на килима, а в един момент Блум протегна ръка, за да коригира роклята на Пери.

Въпреки че Пери, която има обща дъщеря Дейзи Дав, на 3 години, с Орландо Блум, излезе на редица публични събития напоследък, двамата не са имали модна среща на червения килим.

Събитието в Лос Анджелис, на което се отбелязват научните постижения и на което присъстват и други известни личности като Ким Кардашян, Дрю Баримор и Робърт Дауни-младши, е идеалното място за родителите да излязат отново на нощната сцена. Събитието, изпълнено със звезди, се провежда в Музея на филмовата академия, а водещ на вечерта е Джеймс Кордън.

Пери и Блум имаха значимо модно участие на Уимбълдън през юли 2023 г. И двамата бяха облечени така, че да впечатлят с елегантните си визии: Блум в син костюм с раирани копчета и синя вратовръзка, допълнен със слънчеви очила, а Пери – с риза без рамене и шал на точки. Тя също допълни визията си със слънчеви очила и заложи на актуалния бебешки бретон.

Двамата се запознаха през 2016 г. на афтърпарти на наградите „Златен глобус“. Имат и дъщеря на 3 години, която се казва Дейзи. Актьорът има и 13-годишен син Флин от брака му с Миранда Кер.

Двамата бяха женени от 2010 до 2013 година, като в момента моделката е омъжена за Евън Шпигел, от когото вече има трима сина. Тя и съоснователят на Snapchat имат 4-годишен син Майлс и 6-годишен син Харт, а през февруари семейството им се увеличи с още едно момче, което носи името Пиер.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари