IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От престолонаследник до режисьор – принц Хари засне първите си кадри за Netflix

15 април 2024 17 40

Преди това по-малкият син на крал Чарлз получи специална награда от Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Хари вече официално има ново професионално амплоа, с което да се похвали. 

На 13 април херцогът на Съсекс бе забелязан с камера в ръка на територията на националния поло център в Уелингтън, Флорида. Към него се присъедини цял екип режисьори и асистенти, които да му помагат да заснеме първите си кадри за Netflix. Хари и колегите му работят върху нова поредица за стрийминг платформата, която ще бъде продуцирана от компанията Archewell, която е собственост на принца и съпругата му Меган Маркъл.

По-рано този месец компанията съобщи, че се работи по два проекта с Netflix, които са в много ранен етап на развитие. Те са част от многомилионната сделка между двете страни, като засега има много оскъдна информация за тях. Единият ще осигури на зрителите безпрецедентен достъп до света на професионалното поло, а другият ще показва радостите от готвенето, градинарството, развлеченията и приятелството.

Принц Хари успя да се слее с целия режисьорски екип, носейки черни дънки и сива тениска, докато работеше зад камера заедно с колегите си. Всички те заснеха кадри по време на мача от четвъртфиналите на US Open. Хари, който е играл поло в продължение на десетилетия, и Меган са основни продуценти на предаването, а херцогинята на Съсекс ще има главна роля и в другото шоу, което развива заедно със съпруга си за Netflix.

Въпреки че бившата актриса не беше до Хари в събота, тя беше забелязана по време на негов мач в поло клуб в Уелингтън заедно с приятелката си Серина Уилямс. Спортното събитие също ще бъде показано в новото предаване на двойката, като режисьорски екип беше забелязан на терена в петък. Хари и Меган може да бъдат включени в поредицата, но няма да бъдат главни действащи лица.

„Известно предимно със своята естетическа и социална сцена, поредицата за поло ще дръпне завесата пред смелостта и страстта на спорта, улавяйки играчи и всичко, което е необходимо, за да се състезавате на най-високо ниво“, се казва в прессъобщението.

По време на срещата в петък Меган и Серина Уилямс видимо се забавляваха на терена, разхождайки се сред красивите коне, смеейки се заедно, возейки се в голф количка и говорейки си с принц Хари, който носеше своя професионален екип за поло. Самият мач се игра пред 300 души и беше в подкрепа на организацията Sentebale, открита през 2006 година от принц Хари и принц Сеисо от Лесото. Целта ѝ е да се осигури помощ на деца, засегнати от бедност, неравенство и СПИН/ХИВ в Африка.

Принц Хари и Меган Маркъл може да сменят титлите си?

Опетнена репутация: Принц Хари с опит да измъкне името си от секс скандал

Меган Маркъл и принц Хари с първи думи след диагнозата на Кейт Мидълтън

Херцогинята на Съсекс бе облечена в елегантна бяла рокля с халтер деколте, допълнена със слънчеви очила. От своя страна, Уилямс заложи на черна блуза с дълъг ръкав и бяла миди пола. След мача Меган връчи трофея на принц Хари и го награди с целувка под бурните аплодисменти на публиката. Според източник, бившата актриса е изглеждала много щастлива, докато е наблюдавала играта на съпруга си, а двамата след това са показвали любовта си пред всички.

„Те се държаха за ръце и си говореха с всеки. Това беше моментът на Хари да блести, а Меган го подкрепяше на всяка крачка“, допълва източникът.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари